GolvProjektion.se

Roligare Upplevelser

Är interaktiv golvprojektion en roligare plats att besöka? Ja, såklart – den blir både mer välkomnande & spännande.  Våra projektorer för interaktiva golv kan både innebära ett virtuellt bollhav, personliga riktade budskap eller små animerade spel – interaktiva med en handviftning i tomma luften. Platsen känns levande. Interaktiva projektioner kan lämpa sig särskilt för butiker, hotell och platser där många besökare cirkulerar. 

Budskapseffekt

Under ett testprojekt har det visat sig att kunder både upplever en plats som tryggare men även de facto respekterat att hålla avstånd, under Covid-19-pandemin. Detta med ett varumärkeskoncept och kampanj-sidan avstand.nu.

Lönsam Konverting

Interaktiv reklam som gavelprojektion? Ja, mätningar säger att det fungerar. Tjäna pengar på att sälja fler egna produkter eller utöka en butik med ett digitalt sortiment. Med en lösning för mobila AR hologram kan ett besök bli en rolig interaktiv upplevelse riktat och anpassat till en enskild besökare, utan att en miljö eller butiksresa förorenas med reklambudskap. 

Kontakta oss